Нов, по-голям размер: бебешко шише от неръждаема стомана RELEA!

  • Марка: OEM

320ml

- корпус от неръждаема стомана - естествен инхибитор на развитието на бактерии

- накрайник плюс сламка от медицински силикон - без пластмасови компоненти в пряк контакт с течността

- двуслойни стени с вакуумна изолация за продължително запазване на температурата (топла или студена)

- хигиеничност и естествено отсъствие на вредни вещества, съчетано със здравина, лекота и нечупливост 

- патентован push механизъм - 100% без протичане, независимо от ъгъла на наклон; отваряне с два жеста

- RedDot Design Award - 3  ярки и нестандартни цветови комбинации, подходящи както за малки, така и за пораснали деца

 

Представяме ви новия модел шише от неръждаема стомана на RELEA: страхотна симбиоза между здравословен избор, дизайн и функционалност! Шишето на RELEA е за всички родители, които търсят хигиеничен и безопасен вариант за децата си, без компромис с удобството, качеството и страхотния външен вид!

 

Шишето на RELEA е произведено от висококачествена неръждаема стомана, с двуслойни вакуумни стени, които гарантират още по-дълъг период на запазване на температурата на течността - до 24 часа*! Накрайникът и сламката са от медицински силикон, за да няма нито една част от пластмаса в пряк контакт с водата. Комбинацията от 100% отсъствие на вредни компоненти (бисфенол-А, фталати, стирен, винил хлорид), термичната и химическа неутралност на силикона, ненадминатата здравина, лекотата и способността на неръждаемата стомана да подтиска развитието на бактерии, превръща шишето в естествен избор за родителите, които търсят максимално хигиенична, безопасна и здравословна алтернатива за бебета и деца, без компромис с удобството, функционалността и дизайна. 

 

Освен безкомпромисно качество на материалите, шишето предлага и изключителен комфорт на употреба както за малките, така и за големите! Без повече изпуснати капачки и разливане в чантата - патентованият push механизъм на отваряне е вграден в корпуса, а специалната му капачка гарантира 100% липса на протичане при какъвто и да е ъгъл на наклон. Механизмът е едновременно безопасен и занимателен за малките пръстчета - децата бързо научават къде да натиснат, за да отворят сами шишето си, и превръщат упражнението в забавна игра!

 

И за десерт - този изключителен продукт е отличен с RedDot Design Award. Шишето-термос на RELEA идва в три ярки цветни варианти - покажете ги на детето ви и изберете заедно любимата му комбинация от цветове и персонажи. 

 

Шишето-термос на RELEA притежава сертификат за произход на материалите за производство и е сертифицирано по стандартите на FDA и Европейския стандарт за безопасност ЕN71.  

  

За да осигурите максимална хигиена, редовно разглобявайте и измивайте корпуса и всички части на шишето с топла вода и подходящ препарат. Не излагайте на температура над 100 градуса. Оставете всички части да изсъхнат преди повторна употреба. 

 

 

*резултати от лабораторен тест: темп. на течността 75 градуса: до 4 часа; 65 градуса: до 8 часа; 40 градуса: до 24 часа

44,99 BGN 22,99 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,99 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!