Бебешко шише-термос от неръждаема стомана МишКиш

250ml

 

Хигиенично и здравословно като стъклено, леко и удобно като пластмасово - това е шишето-термос от неръждаема стомана на МишКиш!

 

Когато говорим за бебешкото и детско хранене, знаем, че родителите са безкомпромисни в стремежа си да осигурят възможно най-хигиеничната, здравословна и безопасна алтернатива. Шишето-термос от неръждаема стомана на МишКиш е чудесна инвестиция в здравето на бебетата и децата. Произведено е от неръждаема стомана, с двуслойни стени, които осигуряват изолация от външната среда и запазват температурата на течността в продължение на часове*. Накрайникът и сламката са от висококачествен силикон, сертифициран за хранителни цели - за разлика от повечето шишета с накрайник-сламка на пазара, по този начин нито една пластмасова част не влиза в пряк контакт с течността в шишето. Естественото отсъствие на вредни субстанции (бисфенол А, фталати, стирен, винил хлорид...), способността на неръждаемата стомана да подтиска развитието на бактерии, в комбинация с ненадмината здравина в сравнение с почти всички останали бебешки и детски шишета на пазара, превръщат шишето-термос от неръждаема стомана в естествен избор за майките, които не искат компромиси в избора на хигиенична и здравословна алтернатива за децата им, без да се лишават от удобство и функционалност в ежедневието си.

 

Освен с мисъл за родителите, шишетата предлагат редица предимства и на децата! Големият бутон е лесен за манипулиране и насърчава децата да боравят сами с шишето още от първата употреба. Фиксираните дръжки не се изхлузват при отваряне и затваряне, а гумираните захвати прилепват еднакво удобно в малките ръчички, както и в по-големите ръце! Силиконовият пръстен в долната част на шишето-термос предпазва корпуса от нараняване - и спестява неприятния трясък при изпускане на пода! Изберете между 4 дизайна, или ги покажете на малкия човек и разберете какви са предпочитанията му! 

 

Всички шишета от неръждаема стомана, предлагани от магазин МишКиш, притежават сертификат за произход на материалите, използвани в производството им, и са сертифицирани според нормите на Европейския стандарт за безопасност на детски стоки и играчки.

 

- произведено от неръждаема стомана - естествен инхибитор на развитието на бактерии

- накрайник плюс сламка от висококачествен силикон, сертифициран за хранителни цели

- нито една пластмасова част не влиза в пряк контакт с течността в шишето

- двуслойни стени за продължително запазване на температурата на течността (гореща или студена)

- хигиеничност и естествено отсъствие на вредни вещества, съчетано със здравина, лекота и нечупливост 

 

 За да осигурите максимална хигиена, редовно разглобявайте и измивайте корпуса и всички части на шишето с топла вода и подходящ препарат. Не излагайте на температура над 100 градуса. Оставете всички части да изсъхнат преди повторна употреба. 

 

*резултати от лабораторен тест: темп. на течността между 20-35градуса: до 8 часа; над 35 градуса - до 4 часа

28,99 BGN
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 28,99 BGN
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!