Доставка, плащане и рекламации

Информация за доставка, плащане и рекламации

 

Как да пазарувате

Пазаруването в Миш Киш е лесна работа: нужно е да се регистрирате, или, ако не ви се занимава, просто да напълните пазарската си кошница, след което да попълните еднократно данните си при последната стъпка от пазаруването. След като получим Вашата поръчка, приготвяме и изпращаме пратката към вас. При необходимост, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение или уточнения. Това е!

 

Доставка

След като потвърдите Вашата поръчката, стоката се предава на куриер и пътува към Вас. Всички стоки от mishkish.com се доставят на адреса, който сте посочили във Вашата поръчка или при регистрацията Ви.

 

Цени за доставка

За територията на Република България нашият магазин работи с куриерски фирми Еконт и Рапидо, и предлага доставка до адрес или до най-близкия до Вас офис на Еконт. Цената за доставка до офис на Спиди е 4.60лв., а до адрес - 5,20лв. за София и 6,20лв. за цялата страна; цената за доставка до офис на Еконт е 5,60 лв.


Ако живеете извън България, няма страшно. Предлагаме и международна доставка:

за Европа:

 • икономична, без проследяване (5 работни дни): 3,50 лв
 • експресна, с тракинг номер (3 работни дни): 7,20 лв

извън Европа:

 • икономична, без проследяване (7-10 работни дни): 5,50 лв
 • експресна, с тракинг номер (5-7 работни дни): 9,00 лв

Икономичната опция без проследяване е достъпна по подразбиране на сайта и може да бъде избрана при финализиране на поръчката. Ако се чувствате ВИП и не се задоволявате с по-малко от експресна доставка с проследяване, свържете се с нас веднага след финализиране на поръчката Ви. При контакт с нас повече от 24 часа след завършване на поръчката не можем да гарантираме, че ще предоставим експресна доставка с проследяване в или извън Европа.

Всички поръчки приети в петък след 12.00 ч., събота и неделя се изпращат по куриер в понеделник, освен ако наш сътрудник не ви е потвърдил възможност за доставка в по-кратък срок. За поръчки, направени по време на празнични дни, се свържете с нас!

 

Плащане

Mishkish.com предлага различни варианти за плащане. Изберете любимия Ви: наложен платеж; с PayPal; по банков път;

 

Връщане, замяна и рекламация на стоки

MishКish.com е търговец за пример и следва стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата Политика за връщане и замяна на стоки.

Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин MishKish.com, може да бъде върната в срок от 30 дни считано от датата на предаване на куриер към клиента при следните условия:

 

Връщане на стока

Използвайки координатите за обратна връзка на страница Контакти, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:

 • номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител)
 • причина за връщане
 • посочите дали желаете размяна за друг размер, за друг артикул или изцяло възстановяване на сумата. 

Ще получите e-mail от нас с информация за адреса, където да изпратите обратно закупената от Вас стока. Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от купувача (съжаляваме за това. Обещаваме да го променим, когато създадем собствена куриерска фирма). Поръчки, доставени с безплатна доставка, не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Необходимо е клиентът да заплати предварително куриерската такса (наистина, съжаляваме). След като получим пратката, ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

 

Връщане на пари при отказ

След като получим обратно върнатата от Вас стока, ще възстановим сумата за закупуването й в следния срок:

 • до 45 дни при плащане с кредитна или дебитна карта - все пак си наглеждайте сметката; стараем се да съкратим времето максимално. Ще получите парите обратно по картовата си сметка или Вашия акаунт.
 • до 15 дни при плащане с наложен платеж. Ще получите парите обратно по куриер с пощенски запис.

 

Замени

Може да замените обувките за друг номер и/или модел (ако го има наличен в онлайн магазина - свършват бързо!). Разходите по транспортните услуги за замяна се поемат от купувача (...да, помним обещанието). След като направите заявка за връщане на стоката, направете нова поръчка с новия размер и/или модел, за да може да резервирате количеството, докато ние получим Вашата пратка (споменахме ли, че продуктите ни свършват бързо?...).

Можете да подмените избран артикул в рамките на 30 дни считано от датата на получаване на поръчката. Желания за замени след упоменатия срок могат да бъдат разгледани от екипа на MishKish.com и извършени извън посочената тук политика. Свържете се с нас - ние сме разбрани хора и ще измислим нещо.

 

Отказ от поръчка

Всеки клиент, без основания, може да откаже получена от него поръчка в рамките на 7 работни дни считано от датата на получаване на поръчката. Вашето желание за отказ от поръчка е нужно задължително да бъде заявено предварително, като използвате координатите за връзка с нас на страница Контакти, и посочите номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).

Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: България, гр. София, офис на Спиди София Нишава, получател: БМА Груп ЕООД. Молим Ви да пазите кореспонденцията си като доказателства в случай на възникнали спорове.

 

Политика за връщане и замяна на стоки

Накратко - мислете как бихте искали да си го получите, ако беше ваше. Всички стоки, които биват заменяни или връщани на MishKish.com, трябва да са в запазен отличен търговски вид с всичките им прилежащи етикети и аксесоари. Всички обувки се пробват върху чист и мек под (килим, мокет) и с чисти чорапи. Върнатите обувки трябва да бъдат в оригиналната си опаковка. В случай, че тя е повредена или липсва, MishKish.com си запазва правото да върне стоката на купувача без предупреждение.

 

Повредени стоки

При замяна или връщане на стоки закупени от магазин MishKish.com трябва да са спазени следните изисквания:

 • Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка;
 • Стоките да НЕ са със скъсани или липсващи етикети и/или аксесоари;
 • Стоките да НЕ са подлагани на пране и/или химическа обработка;
 • Стоките да НЕ са носени;
 • Стоките да НЕ са със замърсявания;
 • Стоките да НЕ са гладени;

Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, MishKish.com запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение!

 

Цветови несъответствия

Изложените в онлайн магазин MishKish.com артикули са с реални техни снимки - продуктите ни са достатъчно готини, за да нямат нужда от фотошоп. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Стараем се максимално да покажем стоките в реалния им вид. Ако имате съмнения, свържете се с нас предварително (преди да направите поръчка) на посочените координати.


Други условия

Собствениците на MishKish.com имат правото да променят настоящата Политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница. С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.